06 2399 9629 [email protected]
Selecteer een pagina

Dit is mijn tweede post

jun 6, 2021 | Nieuws

Na een tijdje helemaal niets aan onze website gedaan te hebben. Heb ik vanavond toch weer wat foto’s toegevoegd. Gelukkig lukte mij dat zowaar nog. De titel van bijgaande schilderij is “Standaard Deviatie”. Ik heb het originele schilderij een paar jaar geleden al achter gelaten bij een fijne collega op de Hanze Hogeschool in Groningen, waar ik toen Chemische Technologie doceerde. Om dit vak goed te kunnen geven, is o.a. ook wiskunde belangrijk. We waren op een prettige manier toch wel erg intensief met het vak bezig en ik vond het leuk om met dit schilderij al die wiskundige formules en getallen te relativeren. Ik kan het schilderij niet meer laten zien in onze galerie, maar binnenkort heb ben we ook ansichtkaartjes. En ook van dit leuke werkje dus, vandaar dit plaatje!

Stuur een WhatsApp
Galerie van W&W
Hallo, Kan ik u ergens mee helpen?